ξενοδοχεια κυπαρισσια Fundamentals Explained

Wiki Article

Γενικότερα, όταν μεγαλώσουν, τα κυπαρίσσια χρειάζονται πότισμα περισσότερο την άνοιξη που αναπτύσσεται η βλάστηση τους καθώς και το φθινόπωρο πριν πέσουν τα κυπαρίσσια σε λήθαργο.

Μέσα στο φαράγγι θα βρείτε πολλούς κατασκηνωτές και στην παραλία πολλούς γυμνιστές.

Οι δύο παραλίες, η Μεγάλη και η Μικρή Άμμος με το μικρό, άσπρο βότσαλο, βρίσκονται στον οικισμό της Παραλίας, ενώ η τρίτη λίγο μακρύτερα. Και οι δύο φημίζονται για τα πεντακάθαρα νερά τους και την ησυχία.

Ποιές είναι οι τιμές στα Ενοικιαζόμενα Σπίτια Διακοπών στην περιοχή Κυπαρισσία?

Η καλύτερη ώρα γι’ αυτή τη βόλτα είναι το απογευματάκι όταν ο ήλιος έχει αρχίσει να γέρνει πίσω από τα βουνά.

Ονομαζόταν «Κύφαντα», λόγω της μορφολογίας της περιοχής με τις απότομες χαράδρε και τις καμπύλες βουνών, από την λέξη «

Ένας κοινός εχθρός που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο σκώρος των κυπαρισσιών. Αυτός ο μικρός σκώρος γεννά τα αυγά του στις άκρες των κλαδιών του κυπαρισσιού και οι προνύμφες που προκύπτουν μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο δέντρο τρέφοντας τη νέα ανάπτυξη.

Αν και το κυπαρίσσι είναι ανθεκτικό στην έλλειψη νερού, τον πρώτο χρόνο φύτευσης του δέντρου θα χρειαστεί τακτικό πλούσιο πότισμα μία φορά την εβδομάδα για να αναπτυχθούν οι ρίζες του.

Θα βρείτε εμπορικά καταστήματα, μαγαζιά τροφίμων, καφέ, εστιατόρια και πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και μικρά ξενοδοχεία.

Συμπληρωματικά, μπορούμε να βάζουμε κομπόστ στα τέλη του φθινοπώρου για να εμπλουτίζουμε το έδαφος του κυπαρισσιού με οργανική ουσία και θρεπτικά συστατικά.

Το λιμάνι είναι παραδοσιακό και εκτός από τα επιβατικά πλοία φιλοξενεί πολύχρωμες βάρκες και σκάφη. Γύρω από το λιμάνι θα βρείτε την γραφική πλατεία και πολλά καφέ, ταβερνάκια και μαγαζιά.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από σήμερα – Πότε το φαινόμενο χτυπά την Αττική

Στην αρχαιότητα το Κυπαρίσσι ήταν γνωστό με το όνομα Κύφαντα και η ακρόπολή website του βρίσκεται επάνω στον λόφο Καστράκι. Τους κλασικούς και ελληνιστικούς χρόνους ανήκε διοικητικά πότε στη Σπάρτη και πότε στο Αργος.

Στη Χώρα και στο Καψάλι θα βρείτε την πιο δραστήρια νυχτερινή ζωή στο νησί, καθώς είναι τουριστικά μέρη και προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Report this wiki page